Hayvancılıkta tüccarım projesi dönemi

Hayvancılıkta tüccarım projesi dönemi

Harran Üniversitesi öğrencileri tarafından hayata geçirilen tüccarım projesi sayesinde hayvancılık sektöründe alım-satım işlemleri artık kolaylaşacak

Mühendislik fakültesi ve Veterinerlik bölümü öğrencileri tarafından başlatılan tüccarım isimli proje sayesinde hayvancılık sektöründe alım - satım işlemleri yapılabilecek ve hayvan sahipleri satış yapmak için uzun süre çaba göstermeden amacına ulaşabilecek.Hayvancılıkta yeni bir dönem hedefleniyorMühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Erkan Kılıç ortaya koyduğu proje sayesinde hayvancılık sektöründe yeni bir dönem başlatmayı hedeflediklerini belirterek, “Günümüz de büyük baş hayvanların satışının gerçekleştiği alım -satım alanlarının hayvanlar ve hayvan sahiplerini ne kadar çok zor durumda bıraktığını görerek buna çözüm üretmek adına Hayvancılık ve Çiftçilik ile uğraşan herkes için internet ortamında bir pazar yeri kurdu. Harran Üniversitesi tarafından da beğeni ile karşılanan proje sayesinde hayvan sahipleri hayvanlarını bir yere götürmeden ve zorluklar yaşamadan hayvan satışını rahat bir şekilde yapmaya başladı.“Hayvancılıkta tüccarım projesiyle kolaylaşacak”Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Erkan Kılıç, “Tüccarım, tarım ve hayvancılıkta alım - satım, çiftçi bilgilendirme geliştirme platformudur. Çiftçilerimiz yoğun çalışma saatleri arasında platformumuzun üzerinden bilgilendirilip ve bilinçlendiriliyor. Aynı zamanda sektöre daha sonradan enjekte edilmiş olan Komisyonculuk çiftçilerimizi zor durumda bırakarak maddi manevi zararlar vermektedir. Tüccarım sayesinde ister internet sitesi üzerinden ister mobil uygulama üzerinden hiç kimseye gerek kalmadan rahat bir şekilde alım - satım işlemleri yapılabilir. Bizler Harran Üniversitesi’nin öğrencileriyiz üç ayrı fakültenin birleşmesi ile ortaya çıkan büyük bir projeyiz amacımız tarım ve hayvancılıktaki sorunları bilime ve teknolojiye dayandırarak çözmek. Çiftçilerimiz için işleri kolaylaştıracak plan ve programlar dahilinde sürekli olarak çalışmaya devam ediyoruz. Tüccarım sayesinde, tarım ve hayvancılıkta alım satım işlerinde ki zahmeti ve masrafı sıfıra düşürmek, iç pazarı canlandırmak, çiftçilerimizin müşteri kitlesini genişletmek ve şehir dışına taşımak, çiftçilerimiz çalışırken verdiği molada tarım ve hayvancılıkla ilgili bilgi videoları, destekleme haberleri, tarım ve hayvancılıkta önemli gelişmelerden anında haberdar olmalarını amaçlıyoruz” diye konuştu.

ŞANLIURFA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN