Karaköprü’de karla mücadele sürüyor

Karaköprü’de karla mücadele sürüyor

Karaköprü Belediyesi, kar küreme ve iş makineleriyle yollara biriken karları temizleyerek, tuzlama ile solüsyon çalışması yaptı

Karaköprü İlçe Belediyesi vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için tüm ekip olarak karla mücadele etti. 2 vardiya şeklinde 120 kişilik ekibin yanı sıra 1 kar küreme, 3 adet greyder, 5 kepçe, 6 traktör, 5 pikap, 2 solüsyon serpme aracı ile ilçe genelindeki tüm yollarda çalışma yaptı. Karaköprü Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri yayaların rahatlıkla yürüyebilmeleri için kaldırımları kardan arındırdı.Tüm ekip olarak karla mücadele ettiklerini belirten Baydilli, “Karın yağması ile birlikte tüm ekiplerimizle sahada yerini aldı. Vatandaşlarımızın rahatlıkla evlerine ulaşmaları için kar küreme aracımız, greyderlerimiz ve traktörlerimiz yollarda çalışma yaptı. Çalışmalarımız sabahın ilk ışıklarına kadar sürdür. Ben bu mücadelede öz veri ile çalışan tüm ekibime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ŞANLIURFA/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN