Şanlıurfalı çocuklar kitap okuyor

Şanlıurfalı çocuklar kitap okuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki çocuk kütüphaneleri eğitim öğretim yılının başlamasıyla, her gün yüzlerce çocuğun ziyaret ettiği kütüphanelerde dağıtılan ücretsiz kitaplar da çocukların geleceğine ışık tutuyor

Türkiye’nin en genç şehri Şanlıurfa’da 98 eserin basım ve ücretsiz dağıtımını gerçekleştirerek eğitime yönelik yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin çocuk kütüphaneleri yeni eğitim öğretim yılında da çocukların buluşma adresi oldu. Öğrencilerin gerek ferdi gerekse öğretmenleri eşliğinde geldikleri çocuk kütüphanelerini ziyaret eden her çocuğa kitap hediye ediliyor. Kişisel gelişim ve eğitim yayınları bakımından zenginlik barındıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri, çocuklara hem kitap okuma alışkanlığını kazandırıyor hem de gençlerin geleceğine yön veriyor.Veliler de çocukların eğitimlerine yönelik yaklaşımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

ŞANLIURFA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN