Tadilat halindeki ev çöktü: 1 ölü, 2 yaralı

Tadilat halindeki ev çöktü: 1 ölü, 2 yaralı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, tadilat halindeki 2 katlı bir evin çökmesi sonucu enkazın altında kalan 1 işçi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı

Edinilen bilgiye göre, olay, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Göktepe kırsal Mahallesi Seyrantepe Mezrasında yaşandı. İddiaya göre, tadilat halindeki iki katlı bir evde işçilerin çalıştığı sırada çökme meydana geldi. Yaşanan olay nedeniyle bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.İşçilerden biri hayatını kaybettiÇökme sonucu moloz yığınlarının altında kalan Aslan Durmaz (40) adlı kalıpçı ustası hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken ölen işçinin cesedi ise kepçe yardımıyla çıkarılarak morga kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN