Yenice Semt Pazarı ile dağınık pazar yerleri ortadan kalktı

Yenice Semt Pazarı ile dağınık pazar yerleri ortadan kalktı

Şehir merkezine ve ilçelere modern semt pazarları kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde de yaptığı Yenice Semt Pazarı sayesinde dağınık pazar yerleri ortadan kalktı

Şanlıurfa’ya kazandırdığı vizyonel projelerle 13 ilçenin çehresini değiştiren Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yaptığı spor kompleksleri, semt pazarları ve parklarla şehrin modern bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Bu kapsamda Eyyübiye ilçesinde yaptığı Yenice Spor Kompleksi, Osmanlı Mesire alanı yanı sıra kapalı Yenice Semt Pazarı ile de ilçenin dağınık ve günü birlik pazar kültürünü ortadan kaldırdı.Büyükşehir’in modern bir semt pazarı yaptığını belirten Eyyübiye Pazarcılar Dernek Başkanı Halit Babacan, "Daha önce semt pazarlarımız açık bir alandaydı. Esnaf ve vatandaş olarak çok sıkıntı çekiyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin bize sunmuş olduğu kapalı semt pazarı modern bir pazardır. Katkısı olan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.Pazar esnafı ve vatandaşlar da Büyükşehir’in çalışmalarından memnun olduklarını söyleyerek Çiftçi’ye teşekkür etti.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN