Sarah Harding: Kaç ayım kaldığını bilmediğim bir evredeyim

Sarah Harding: Kaç ayım kaldığını bilmediğim bir evredeyim

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında meme kanserine yakalandığını ve hastalığının ilerlediğini duyuran şarkıcı Sarah Harding, verdiği kanser mücadelesini kitaplaştırdı. Sarah Harding, Hear Me Out (Bana Kulak Verin) adlı kitabı'nda, "Kaç ayım kaldığını bilmediğim bir evredeyim. Kim bilir, belki de herkese bir sürpriz yapacağım ama şu an olaylara bakışım böyle..." ifadelerine yer verdi.

Bir döneme damga vuran 'Girls Aloud' adlı müzik grubunun üyesi olan Sarah Harding, geçtiğimiz yıl ağustos ayında meme kanserine yakalandı. Hastalığının tüm vücuduna yayıldığını duyuran şarkıcı, Hear Me Out (Bana Kulak Verin) adlı kitabında, kanserle mücadelesini ve hastalığın hayata bakış açısını nasıl değiştirdiğini anlatıyor.

saa.jpg

Habertürk'te yer alan habere göre, 39 yaşındaki Sarah Harding'in Hear Me Out (Bana Kulak Verin) kitabı, ünlü şarkıcının kanserle mücadelesinde duygu ve düşüncelerine yer vermesi açısından "kanser günlüğü" niteliğini taşıyor.

"GERÇEK SARAH'I ANLATMAK İSTİYORUM"

Sarah Harding, Şubat ayı'nın son haftasında yaptığı sosyal medya paylaşımıyla kitabının çıktığını duyurarak, amacının "gerçek Sarah Harding'i anlatmak olduğunu" belirtti.

Gösteri dünyasının bütün o pırıltısı içinde gerçek kişiliğinin kaybolduğunu ifade eden şarkıcı, tek unutulanın o gerçek Sarah olduğunu vurguladı.

saaa.jpg

"ONA KULAK VERİN"

Harding, "Sizden bütün istediğim; ona kulak vermeniz" diyerek, paylaşımını bitirdi.

Hastalığın bütün vücuduna yayıldığını daha önce açıklayan Sarah Harding, kitabında, "Geride ne kadar ömrü kaldığını hesaplamadan yaşamaya ve hayatının her anının keyfini çıkarmaya çalıştığını" yazdı.

"KAÇ AYIM KALDIĞINI BİLMEDİĞİM BİR EVREDEYİM"

Tedavinin sonuçlarına fazla odaklanmadığını söyleyen Sarah, amacının hayatının geri kalanını mümkün olduğunca acısız ve rahat bir şekilde geçirmek olduğunu ifade ederek şu sözlere yer verdi:

"Kaç ayım kaldığını bilmediğim bir evredeyim. Kim bilir, belki de herkese bir sürpriz yapacağım ama şu an olaylara bakışım böyle..." 

ssss.jpg

"SAVAŞIYORUM"

Meme kanseri olduğunu öğrendiği süreçte, kanserle elinden geldiği kadar güçlü bir şekilde savaştığını söyleyen Sara Harding, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Herkese merhaba. Umarım bu belirsiz zamanlarda herkes güvendedir. Bu yılın erken döneminde meme kanserine yakalandım. Birkaç hafta önce de yıkıcı haberi aldım. Kanser, ileri seviyede ve vücudumun diğer bölgelerine de sıçramış durumda. 

Şu anda haftalık kemoterapi seanslarına giriyorum. Hastalıkla olabildiğince güçlü bir şekilde savaşıyorum. Bu haberi sosyal medyada okumanın şoke edici olduğunu biliyorum.

Benim niyetim de bu değildi ama geçen hafta benim hastanede görüldüğüm haberleri yayıldı. Ben de insanların neler olduğunu artık öğrenme zamanının geldiğini düşündüm."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN