Saray Belediyesi sosyal alanları dezenfekte ediyor

Saray Belediyesi sosyal alanları dezenfekte ediyor

Tekirdağ'da Saray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yürütülen dezenfeksiyon çalışmalarına hız verdi.

Tedbirler kapsamında; Saray Hükümet Konağı, Adliye Binası, Jandarma, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Müftülük, Saray Belediyesi Ana Bina ve Ek Hizmet Binası, Büyükyoncalı Ek Hizmet Binası, Kaymakamlık, Garaj Amirliği, Çöp toplama araçları, Saray İlçe Sağlık Merkezi’ni dezenfekte eden ekipler, son olarak koronavirüs testi pozitif çıkan ailelerin yaşam alanlarını da dezenfekte edip steril hale getirdiler.

Koronavirs’e karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri; Vatandaşlarımızın tedbirlere uymalarını, daha sağlıklı günler için sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat etmeleri gerektiğini belirtiler. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN