Saray Belediyespor Basketbol Takımı Darıca Gençlerbirliği'ni geçti

Saray Belediyespor Basketbol Takımı Darıca Gençlerbirliği'ni geçti

Türkiye Basketbol 2.Ligi’ndeki ilk resmi maçında ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Saray Belediyespor Basketbol Takımı,5 Aralık Cumartesi günü Gebze Kapalı Spor Salonu’nda Darıca Gençlerbirliği ile maça çıktı.

Tekirdağ'da İlk çeyreği 24-13, devreyi ise 55-42 önde tamamlayan Saray Belediyespor Basketbol Takımı maçı 97-79’luk bir skorla tamamladı.

Maç ile ilgili değerlendirmede bulunan Saray Belediyespor Başantrenörü Ercan Dedeoğlu: “Tarihimizdeki ilk 2.Lig maçımızı kazanmak bizi çok mutlu etti. Bu yılki amacımız bu ligde kalmayı başarmak; fakat kesinlikle daha büyük işler yapabilecek potansiyelde bir ekibiz. Maç maç konsantre olmaya devam edeceğiz.
Bu maça dönecek olursak; ilk dakikadan itibaren güzel konsantre olduk, her oyuncumun skora katkı sunması çok güzel, hatta kadroya giremeyen ya da o an benchte olan oyuncularımın oynayan arkadaşlarına verdikleri destek beni en çok mutlu eden nokta.

Hepsi birbirinden karakterli çocuklar, oyuncularımı tebrik ediyorum, misafirperverce bizi ağırlayan Darıca Gençlerbirliği kulübüne de teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizin adını en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN