Mustafa Sarıgül'den golf sahası tepkisine cevap: Lafın nerede söylendiği önemli değil

Türkiye Değişim Partisi'ni kuran Mustafa Sarıgül, tepki toplayan golf sahasındaki tarım mesajı videosu hakkında konuştu: Burada lafın nerede söylendiği önemli değil, konunun içeriği önemli. Golf sahası ya da tarla olması önemli değil.

Türkiye Değişim Partisi'ni kuran Mustafa Sarıgül'ün videolu mesajları sosyal medyada gündem oldu. Spor salonunda, arabada müzik dinlerken ya da golf sahasında tarım politikası anlatırken çekilen videolara kimi çok sert, kimi de güldüren cevaplar geldi.

"KONUNUN İÇERİĞİ ÖNEMLİ"

Sarıgül'ün özellikle golf sahasında tarım anlattığı video eleştirilerin hedefi oldu. Hürriyet'e konuşan Sarıgül, tepki toplayan video için şunları söyledi: 

"O gün Antalya il merkezini açtık. Ve o arada Bill Gates'in 'dünyanın geleceği tarımda' diye bir açıklaması oldu. Basın mensubu bir arkadaşımız, bu konuda soru sorunca dedik ki, 'Bunu Bill Gates söyleyince inanıyorsunuz da Erzincanlı Sarıgül söyleyince niye inanmıyorsunuz?’ Burada lafın nerede söylendiği önemli değil, konunun içeriği önemli.

"ELEŞTİRİYE AÇIĞIZ"

Golf sahası ya da tarla olması önemli değil. Söylediklerimde eleştirecek bir şey bulamayanlar, 'Eksik ya da fazla söyledin' değil de 'Niye golf sahasının arkasında söyledin' diyorsa, canları sağ olsun. Eleştiriye açığız. Sosyal medyadaki yorumların hepsine saygımız, sevgimiz sonsuz. Bizim boksör madalyalarımız var. Maça çıkmayan boksör madalya alamaz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN