Sarıyer Belediyesi sosyal tesislerini sağlık çalışanlarına açtı

Sarıyer Belediyesi sosyal tesislerini sağlık çalışanlarına açtı

Sarıyer Belediyesi, Kilyos Sosyal Tesisleri'ni, koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına açtı

Sarıyer Belediyesi, Kilyos Sosyal Tesisleri'ni, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Kilyos Sosyal Tesisleri'nde sağlık çalışanlarının kalacağı odalar dezenfekte edilerek yeniden düzenlendi.

Çevre hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarını ağırlayacak olan tesis, Acıbadem Hastanesi'nden 32, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden 35 ve belediye bünyesinde çalışan sağlık personeli ile sivil savunma ekibinden de 26 kişiyi misafir edecek.

İhtiyaç duyulması halinde Bahçeköy'de bulunan Sarıyer Belediyesi Kız Konuk Evi de sağlık çalışanlarına tahsis edilecek.

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenleri sayısı 168'e, toplam vaka sayısı ise 10 bin 827'ye yükseldi.

Sağlık Bakanlığı'nın dün açıkladığı verilere göre yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı 157 artarak 725'e ulaştı. Yine aynı verilere göre Türkiye'de koronavirüs hastalarının 162'si iyileşerek taburcu oldu.

Salgınla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de test sayısı. Son açıklanan verilere göre Türkiye'de koronavirüs hastalarına bugüne kadar yapılan test sayısı 76 bin 981.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN