Sarıyer'de yemek imalathanesinde yangın

Sarıyer'de yemek imalathanesinde yangın

İstanbul Sarıyer'de 4 katlı yemek imalathanesinde çıkan yangın kısa sürede çatıya sıçradı. Yangın ekipler tarafından kontrol altına alınırken, inceleme ise devam ediyor.

İstanbul Sarıyer ilçesi Ferahevler Mahallesi Şahin Sokak'ta bulunan yemek imalathanesi olarak kullanılan 4 katlı bir binada saat 14.30 sularında yangın çıktı. 

Yatakhane olarak kullanılan dördüncü katta başlayan yangın kısa sürede çatıya sıçradı. Çatıdan çıkan dumanları fark eden komşuların haber vermesi ile imalathanede çalışan işçiler kendilerini dışarı attı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevli şekilde yanan binaya müdahale etti.

KONTROL ALTINA ALINDI, İNCELEME DEVAM EDİYOR

Henüz çıkış sebebi bilinmeyen yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.  Yangınla ilgili inceleme devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN