Şarkıcı Nilüfer, Kovid-19 aşısı oldu

Şarkıcı Nilüfer, Kovid-19 aşısı oldu

Şarkıcı Nilüfer, Kovid-19 aşısı oldu. Sosyal medyadan aşı olduğu anları paylaşan Nilüfer, "Aşı olmadan gerçekten de bu berbat durumdan, bu pandemiden kurtulma şansımız yok. İnşallah bolca antikor üretiriz" dedi.

Ünlü şarkıcı Nilüfer, koronavirüs aşısı yaptırdı. Aşı olduğu anları da sosyal medya hesabından da paylaşan Nilüfer, "Alerjik bir bünyem olduğu için doğrusunu isterseniz kaç gündür birazcık endişeliydim. Ama aşı olmadan gerçekten de bu berbat durumdan, bu pandemiden kurtulma şansımız yok. Önceleri aşı olmayı düşünmüyordum. Ama zaman geçtikçe ikna oldum. Birkaç gündür de birazcık açıkcası endişeliyim, kaygılıyım. Ama oldum işte. Şimdilik bir şey yok. Bekleyeceğiz. İnşallah da bir şey olmaz. İnşallah ikinci aşıdan sonra da bir şey olmaz. İnşallah bolca antikor üretiriz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN