Schalke 04 oyuncuları koronavirüs nedeniyle alacaklarından vazgeçti

Schalke 04 oyuncuları koronavirüs nedeniyle alacaklarından vazgeçti

Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04, futbolcularının sezon sonuna kadar olan alacaklarından vazgeçtiğini açıkladı.

Milli futbolcular Ozan Kabak ve Ahmed Kutucu'nun takımı Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04, futbolcuların sezon sonuna kadar alacaklarından feragat ettiğini açıkladı.

Schalke'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada kulübün yaklaşık 600 kişilik personelinin geleceğini düşündüğünü ve futbolculardan istenen feragatin kabul edildiği belirtildi. Kulüp Müdürü Jochen Schneider açıklamasında futbolcuların sorumluluklarının farkında olduğunu görmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek yapılan bu dayanışmanın futbolcuların sadakatinin bir işareti olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Öte yandan yapılan açıklamada futbolcularla yapılan anlaşmanın ikramiyeler ve genel maaşlar konusunda 30 Haziran'a kadar olduğu belirtilirken sezonun geri kalanı için yapılacak duyurulara göre önümüzdeki sezon planlamasının şekilleneceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN