Bahçeli'den İstanbul çıkışı: Seçim tekrarı beka meselesidir

Bahçeli'den İstanbul çıkışı: Seçim tekrarı beka meselesidir

MHP lideri Bahçeli "Demir soğutalım ama tedbirleri ağırdan almayalım" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine cevap verdi. Yine Erdoğan'ın 'Türkiye İttifakı' çıkışı için de Bahçeli "Türkiye ittifakından söz etmek soru işaretleri yarattı. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye ittifakıyla neyi kastettiğini bilemeyiz. Bizim bildiğimiz Cumhur İttifakı'dır" yorumunu yaptı. İstanbul'daki seçimlerin bir beka meselesi olduğunu da iddia eden Bahçeli "İstanbul'da seçimin tekrarı beka meselesidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumuna katıldı. Bahçeli oturumda bir konuşma gerçekleştirdi. İstanbul'daki seçimlerin bir beka meselesi olduğunu iddia eden Bahçeli "İstanbul'daki seçimlere şaibe karıştırılması pis bir senaryonun ilk etabıdır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın sürekli mazbata vurgusu yapması üzerine çalışılmış sinsi bir hazırlıktır. YSK üyeleri, zillete göz yumamaz. Bizim merakımız YSK'nın bu ağır yükün altından nasıl kalkacağıdır. YSK bir şekilde hukuki destek alacak mıdır? İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir" diye konuştu.

Bahçeli'nin açıklamaları kısaca şöyle:

"Cumhur İttifakı 31 Mart'tan büyük başarıyla çıktı. Cumhur İttifakı kök tutmuştur. Milletimizin verdiği karara saygı duyarız. CHP'nin ulaştığı seçim sonuçları abartılmamalıdır. Ne yapalım, seçildi diyerek komünist şarlatanlığa göz mü yumalım? Tunceli, Dersim olsunu kabul mü edelim?

31 Mart'ta PKK CHP lehine çalışmadı mı? İBB'ye onca usulsüzlükle seçilen şahsın Saraçhane'deki konuşması yetmedi mi? Artık normalleşme zamanıdır diyerek gizemli mesajlar veren siyasi eskiler içinde çıktıkları partiyle hesaplaşmak için CHP'yi siper olarak kullanmadılar mı?

"KIZGIN DEMİRİ SOĞUTALIM AMA..."

Bu sayede siyasetin kara deliklerini görmekle kalmıyoruz, maksatlarını da deşifre ediyoruz. Ekonomik teröristler Türk lirasının değerine saldırıyor. Kızgın demiri soğutalım ama tertipleri ağırdan almayalım.

7 Haziran sonrası yüzde 60 bloğunu etkisiz hale getirdik. Bu gidişle FETÖ kaybettiği mevzieri yeniden kazanacak. Dağlarda kovaladıklarımız belediyelere konuşlanacaktır. Antalya'da hainler daha fazla cirit atacaktır.

"İSTANBUL'DA SEÇİMİN TEKRARI BEKA MESELESİDİR"

Yüksek Seçim Kurulu Türkiye'nin kaderiyle oynayamaz. Üç valiz belgeyi eksiksiz incelemek YSK'nın tarihi görevi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün adının değiştirilmesi gündeme gelecek midir? İstanbul'da seçimin tekrarı beka meselesidir. YSK bir şekilde hukuki destek alacak mıdır?

İBB'de veri kopyalanmasının durdurulması kararı isabetlidir. 82 milyon Türk vatandaşının inancı birdir, adı birdir. Bizim ittifakımız cumhurladır.

'TÜRKİYE İTTİFAKI' ÇIKIŞI

Türkiye ittifakından söz etmek soru işaretleri yarattı. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye ittifakıyla neyi kastettiğini bilemeyiz. Bizim bildiğimiz Cumhur İttifakı'dır. Gündemimiz Cumhur İttifakı'na yönelik sabotajlara izin vermemektedir. Cumhur İttifakı siyasi gerekçelerle kurulmadı.

Terörle mücadele tavizsiz sürdürülmelidir. Cumhur İttifakı varsa umutlar bitmemiştir. MHP olarak alnımız açık, sözümüz senettir. Çok konuşarak üstünü örteceğimiz yalanlarımız yoktur. Nasıl görünüyorsak öyle oluruz. "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN