BTP lideri Haydar Baş: Rusya'yı ayağa kaldıran benim

BTP lideri Haydar Baş: Rusya'yı ayağa kaldıran benim

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, İstanbul'da düzenlenen mitingde, "Rusya, bana ait Milli Ekonomi Modeli (MEM) tezi ile ayağa kalktı. MEM şu an dünyada yaklaşık 4 milyar insanın yaşadığı ülkelerde uygulanıyor" dedi.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, İstanbul'da düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. Türkiye’de talep değil maliyet enflasyonu olduğunu söyleyen Baş, BTP iktidarında herkesin iş ve aş sahibi olacağını kaydetti.

Baş, bütün vatandaşların insanca yaşayacağını, daha önce söylediği 5 bin TL asgari ücreti, isterse 10 bin TL yapacağını, bunun için gerekli kaynakların fazlasıyla olduğunu söyledi.

'RUSYA'YI AYAĞA KALDIRAN BENİM'

Yer altı zenginliklerinin mahkeme kararıyla tespit ettirileceğini, buna mukabil Türk Lirası’nı devreye koyarak kaynak sağlanacağını anımsatan Başkan Baş, böylece asgari ücret yükünün işverene yüklemeden devlet tarafından karşılanacağını söyledi.

Kendi tezi olan Milli Ekonomi Tezi'ne değinen Başkan Baş, “Ne kadar batırırlarsa batırsınlar, Türkiye’yi 6 ayda düzlüğe çıkarıp, Kainat Devleti yaparım. Hepinize tavsiye ediyorum. Ne TL, ne döviz olarak sakın ha borçlanmayın. Rusya, bana ait Milli Ekonomi Modeli (MEM) tezi ile ayağa kalktı. MEM şu an dünyada yaklaşık 4 milyar insanın yaşadığı ülkelerde uygulanıyor. Bu işin formülü bende, Rusya’yı ayağa kaldıran benim" ifadelerine yer verdi.

İSTANBUL/İHA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN