CHP, İstanbul kampanyasını 22 Mayıs'ta başlatıyor

CHP, İstanbul kampanyasını 22 Mayıs'ta başlatıyor

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, 22 Mayıs'ta düzenleyeceği toplantı ile seçim kampanyasını başlatacak. İmamoğlu'nun projelerinin anlatılacağı toplantıya CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra partinin büyükşehir ve il belediye başkanlarının da katılması bekleniyor.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, çarşamba günü düzenleyeceği toplantı ile seçim kampanyasını başlatacak.

'Ekrem İmamoğlu CHP'nin değil 16 milyon İstanbullunun adayı' söylemiyle yola çıkması beklenen CHP'de kampanyanın çarşamba günü başlatılması planlanıyor.  

İmamoğlu'nun projelerinin anlatılacağı toplantıya Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra partinin büyükşehir ve il belediye başkanlarının katılması ve toplantıda İYİ Parti yetkililerinin de bulunması bekleniyor. 

Kampanyada 'Her şey çok güzel olacak' sloganının yanı sıra farklı sloganlar da kullanılacak. 

Kampanya, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun öncülüğünde yürütülecek. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da bu dönemde sık sık İstanbul'a giderek sivil toplum kuruluşlarıyla ve hemşehri dernekleriyle bir araya gelecek. 

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN