CHP'li belediyeden 'Ziraat Bankası kredi vermedi' iddiası

CHP'li belediyeden 'Ziraat Bankası kredi vermedi' iddiası

Ziraat Bankası'nın, CHP'li Antalya İbradı Belediyesi'nin 400 bin liralık kurumsal kredi talebini reddettiği iddia edildi. İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, "Belediyelere bu dönemde kredi anlaşması yapmıyoruz dediler. İnanılacak gibi değil. Belediyelere kredi vermiyorlarmış bize söyledikleri budur" dedi.

Ziraat Bankası'nın, CHP'li Antalya İbradı Belediyesi'nin 400 bin liralık kurumsal kredi talebini reddettiği iddia edildi.

Sözcü'de yer alan habere göre, duruma tepki gösteren İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru "Memur gönderdik, sözleşmemizi yaptık ama bir saat sonra Biz vazgeçtik. Bir hata yapmışız, genel politikamız, belediyelere bu dönemde kredi anlaşması yapmıyoruz dediler. İnanılacak gibi değil. Belediyelere kredi vermiyorlarmış bize söyledikleri budur" diye konuştu.

İbradı Belediyesi'nin işlem hacminin son beş yılda 30 milyona yakın olduğunu belirten Küçükkuru, "Belediyemizin 400 bin liralık kurumsal kredi başvurusunu reddetti. Ziraat Bankası'nın kimlere hizmet ettiğini bugün bir kez daha anlamış olduk. Bizi özel bankalarla çalışmak zorunda bırakacak olan bankayı kınıyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN