Cumhurbaşkanı Erdoğan: İmamoğlu'nun sicili bozuktur

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İmamoğlu'nun sicili bozuktur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Doğan Spor Kompleksi bahçesinde Bahçelievler Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Bu adayın(Ekrem İmamoğlu) sicili Sayıştay raporlarıyla tespitli şekilde bozuktur. Siyasi dilde bunun adı çalmaktır, hukuki dilde yolsuzluk, usulsüzlüktür, siz bunu yaptınız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bahçelievler'de toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı içi yenileme seçimi var. Ne diyor Kandil? Oylarımız Millet İttifakı'nın adayına diyor. Millet İttifakı'nın adayı kim belli. İsim vermeyeceğim. Şu anda CHP başkanı Bay Kemal rahatsız oluyor bazı şeylerden çıkamıyor meydanlara. Adayları genel başkanının adını bile anmaktan kaçıyor. Bunlarda yalan ganimet. Sayın Yıldırım ile televizyon programına çıkacakları zaman programdan önce moderatörle bir araya geliyorlar soruları ondan alıyor. Aldıkları sorularla beraber hazırlıklarını yapıyor. Bunların belgeleri bizde var. Oturduğu yerin yanında kutular o kutucukların içinde kartonlar. Soru geliyor oradan kart çıkarılıyor. Resimleri hepsi elimizde kayıtlı var. Sonra kabul etmek zorunda kaldılar.

19-06/20/erdogan4.jpg

'SİCİLİ, SAYIŞTAY RAPORLARIYLA TESPİTLİ ŞEKİLDE BOZUK'

CHP'nin adayı var. Kimdir bu aday? Kendisi her fırsatta Sayıştay rapolarından söz ederek Büyükşehir Belediyesi'ni itham ediyor. Bu kişinin Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminin 2016 yılındaki faaliyetleriyle ilgili 11 adet kamu zararına yol açan işlem tespit edilmiştir. Kim tarafından? Sayıştay tarafından. Bu zararların kendisinden tazminine karar verilmiştir. Bu adayın (Ekrem İmamoğlu) sicili, Sayıştay raporlarıyla tespitli şekilde bozuktur. Bunlarda (CHP) yalan tepeden tırnağa hepsinde ganimet. Genel Başkanları nasıl yalan söylüyorsa aynen adayları da öyle yalancı ve bunlar aynı zamanda da yalanın ötesinde her türlü oyunu da oynuyor. Şimdi bu şahıs, 'Kim çaldı?' diyor. Bunu bize sormayacaksın, bunu sen kendine soracaksın. Fail ortada, 29 puandan 13 puana nasıl indi?

19-06/20/erdogan1.jpg

'BU FETÖ METODUDUR'

Milli irade hırsılarına gereken dersi vermeye hazır mıyız? Anıtkabir Defteri'ne belediye başkanıyım diyerek imza attı. Bu nasıl bir iş? Anıtkabir yönetimi o yaprağı çekti aldı. Al sana bir ders daha. Sahip olmadığı bir unvanı kullanana ne derlerse bu kişi de odur. Dışarıdan birilerin getirip belediyenin verilerini kopyalamaya çalışıyor. 3 kişi getiriyor dışarıdan. Ondan sonra diyor ki ne olacak bunlar yapılır. Çok da pişkin. Bu veri hırsızlarına da ne denildiğini gerek hukuki gerekse siyasette çok iyi bilirler. Belediye verileri zaten iki farklı yerde sürekli yedeklenir. Derdi verileri korumak değil onları alıp bir yerlere servis etmektir. Bu FETÖ metodudur. Bunların hep verileri çalar.

'GÖRÜŞMENİN SÜRESİ 45 DAKİKA'

Moderatörle aynı odaya kapanıyorlar orada çalışmalarını yapıyorlar. Tespit ettik, görüşmenin süresi 45 dakika, aynı odada birlikte kalmışlar, yani soruları çalmışlar. Çıktığı televizyon programında Binali Bey'in soruları istediği yalanını yüzü kızarmadan söyleyebiliyor.

19-06/20/erdogan-1561037362.jpg

'SEN BU MİLLETİ ENAYİ Mİ ZANNEDİYORSUN?'

Bayramda Ordu'ya gidiyor VIP kapısından geçişi engellenince devletin valisine hakaret ediyor. Haysiyet cellatlığı yapıyor. Valiler cumhurbaşkanlarının o ildeki temsilcidir. Valiye hakaret cumhurbaşkanına millete hakarettir. Sen bir valiye it diyemezsin. Baktı ki bu iş zora gidiyor it demedim basitleşme dedim. Sen bu milleti enayi mi zannediyorsun? Böyle bir adam İstanbul'un başına getirilebilir mi? İstanbul'a yazık olur.

'SEÇİLSE BİLE VİTRİN SÜSÜ OLARAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPACAK'

Bu sadece vitrin süsü olarak seçilse bile belediye başkanlığı yapacak o kadar, vitrin süsü. En ufak bir yanlışta karşısına Meclis dikilecek. Beni çalıştırmayacaklar diyor. Demek ki doğru dürüst hareket etmeyeceğini biliyor. Ahmet Kaya'nın şarkısındaki gibi ifade edecek olursak nereden baksan tutarsızlık. Yaptıklarında olup bitenlerden bu kadar bihaber CHP adayına İstanbul'un yönetimi emanet edilebilir mi? İstanbul il başkanı tam bir terör örgütünün temsilcisi DHKP/C domuzla da arası bayağı iyi. CHP adayı sürekli tekliyor.

19-06/20/erdogan2.jpg

ESKİ MISIR CUMHURBAŞKANI MURSİ'NİN ÖLÜMÜ

Mısır yönetimine sesleniyorum, Mısır adli makamlarına sesleniyorum: Zalimler için yaşasın cehennem.

'HER TERCİHE SAYGIMIZ SONSUZDUR'

Hala milleti kandırabileceklerini zannediyorlar. Her tercihe saygımız sonsuzdur. Türkiye'nin en güzel şehirlerinden olan İzmir'in bu zihniyetin elinde nasıl heba olup gittiğini hep beraber gördük. İzmir'e suyu biz getirdik. İstanbul da susuzdu. Almanya'nın Berlin Havalimanı 17 yıldır yapılamıyor ama biz 5 yılda İstanbul Havalimanı'nı yaptık. Şimdi Atatürk Havalimanı'nı Millet Bahçesi'ne dönüştürüyoruz. CHP demek pislik, çöp, kanalizasyon demektir. Bizde ise temizlik var.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN