Cumhurbaşkanı Erdoğan Muş'ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muş'ta

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Muş'ta düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "Birbirimizi Allah için sevmemizi hala bu terör örgütü hazmedemiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar:

Kim ne derse desin gönüllerimize asla sınır çizdirmeyiz. Kim hangi oyunu çevirirse çevirsin ebedi kardeşliğimize leke sürdürtmeyiz, 780 bin kilometrekarelik vatanımızda ameliyat yaptırtmayız. Bu topraklar birlik ve beraberliğin kıymetini çok iyi bilir. 

Pazar günü sizler inşallah yeni bir tarih yazacaksınız. 

BUNLAR 14-15 YAŞINDAKİ SABİLERİ ANALARINDAN KOPARIP KANDİL'E KAÇIRANLAR DEĞİL Mİ?

Bir asır önce bu toprakları kanımızla yeniden vatanımız kılmışsak bugün de bölücü heveslilerine aynı şekilde karşı çıkıyoruz. PKK terör örgütüne ve onun desteklediği siyasi partinin uzantılarına bu topraklarda yer olmadığını 31 Mart'ta göstereceğiz. Güneydoğu'da binaların altında tünelleri açanlar, hizmet için yoklar, bunlar yıkmak için varlar. Bunlar 14-15 yaşındaki sabileri analarından koparıp Kandil'e kaçıranlar değil mi? Okullarımızı, camilerimizi yakan, yıkan alçakları beraberce hezimete uğratacağız. 

-Mertçe karşımıza çıkmadıkları için mesajlarını ya Suriye'den ya Irak'tan ya Kandil'den ya Pensilvanya'dan ya Avrupa Parlamentosu'ndan ya da 16 bin 500 kilometre uzaktan veriyorlar. Onlar bize mesajlarını piyonları aracılığıyla veriyor. Biz de onlara cevabımızı Muş'tan Rabia'mızla veriyoruz.

-Bölgelerimiz arasında gelişmişlik farkı olmasın diye gayret gösteriyoruz. Kimse bu topraklarda kendini garip hissetmesin diye çaba sarfediyoruz.

MUŞ'A 11 BUÇUK KATRİLYON YATIRIM

-Muş'a son 17 yılda 11 buçuk katrilyon liralık yatırım yaptık. Millet Bahçelerimizle şehirlerimizi güzelleştiriyoruz. Muş'a da 2 tane Millet Bahçesi yapıyoruz. 25 bin Muş'lu vatandaşımızın mülkiyet sorununu çözdük. Muş Havalimanı'na yıllık 2 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal binasını kazandırdık. 

-Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Türkiye'nin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmamıza set vuramadılar.

-Ben yalanla değil eserlerle konuşuyorum. Hem CHP'ye hem de HDP'ye rağmen yatırımlarımıza devam edeceğiz. 4 buçuk sene daha bu ülkenin başında bu kardeşiniz, biz devlet olarak size hizmete devam edeceğiz. Bugüne kadar Muşlu üreticilerimize 977 trilyon tarımsal destek verdil.

-Muş Organize Sanayi Bölgesi'nde 3 milyon avroluk ekipmanlarla donatacağımız ortak kullanım atölyesi kuruyoruz. 

-Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde turizm gelirleri ciddi oranda artmaya başladı. 

-Bu seçimler sadece belediye seçimleri değil aynı zamanda beka seçimleridir. Pazar günü sizi aldatanlara değil size hizmetkar olacaklara oy verin. 

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN