Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert sözler

Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Pursaklar'da toplu açılış töreninde halka hitap etti. Konuşmasında kendisine 'diktatör' sözünü kullanan Netanyahu'ya seslenen Erdoğan, "Utanmadan sıkılmadan İsrail'in başındaki soyguncu kendi ülkesinden yargılanıyor. Neyden yargılanıyor. Soygundan, suistimalden" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

31 Mart seçimleri çok önemli. Prusaklar'dan bu seçimde de rekor oy bekliyorum Bu seçimlerde Pursaklar'dan özellikle ezan düşmanlarına sandıkta esaslı bir ders vermelerini bekliyorum. Ezanımızı hazmedemeyenler bayrağımızı yakanlar bunlar CHP ile elele... Hepsi beraberler. Bunlara dersinizi orada verin.

NETANYAHU'YA SERT TEPKİ

Ülkemizde birileri ezanımızı ıslıklar da İsrail durur mu? Onlar da Mescidi Aksa’yı, Kubbetüs Sahra’yı postallarıyla kirletmeye cüret ettiler.

İsrail'in başındaki o soyguncu... Neden yargılanıyor Netanyahu ve karısı? Soygundan. Diyor ki, Türkiye'de diyor gazeteciler cezaevinde, oradan bize ders vermesin diyor. Ey Netanyahu sen kendine gel kendine. Sen zalimsin. Sen 7 yaşındaki o Filistinli yavruları katleden zalimsin. Sen kadınları hücrelere mahkum eden bir zalimsin.

Kutsal mabedimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Tahrik etme. Biz hiçbir Museviye zulmetmedik. Bunların hesabını uluslararası camiada soracağız. Kudüs davasını bizlere kimse unutturamaz. Dışişleri Bakanıma talimatı verdim uluslararası görüşmeleri sürdürüyor. Sosyal medyada şahsımı hedef alıyorlar. Biz bu sosyal medya fedailerin muhatap alacak değiliz.

Uluslararası bütün görüşmeleri sürdürüyoruz. Netanyahu bunun hesabını uluslararası camiada soracağız. Herkes sessa da biz susmayacağız. İsrail'in Başbakanı müslümanlara zulmü konuşmak yerine sosyal medyada seçimler için şahsımı hedef alıyor Filistin halkının mücadelesini son nefemize kadar sürdüreceğiz.

"PKK'LILAR VE FETÖ'CÜLER BELEDİYELERE SIZDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR"

Biz bu bayrağın altında doğduk bu bayrağın altında öleceğiz. Varsa bu bayraktan rahatsız olan gidip istediği paçavranın altında ölebilir. Ezan ve bayrak düşmanları şimdi kendilerine yeni bir çatı buldular. PKK’lılar FETÖ’cüler belediyelere sızdırılmaya çalışılıyor. Mansur efendinin listesinde de bunlar var. Bunlar seçildikleri zaman elbette Kandil’e çalışacaklar."

SAĞLIKTA EN BÜYÜK ŞEHİR HASTANESİNİ ANKARA'YA YAPTIK

Toplam yatırım tutarı 176 milyon lira olan 29 eser ve kalem eserin açılışını yapıyoruz. Sağlıkta en büyük şehir hastanesini Ankara'ya yaptık, Bilkent Şehir Hastanemizin açılışını yarın yapıyoruz. Hasta kabulleri devam ediyor, 3600 yataklı muhteşem bir hastane.

PURSAKLAR'A METRO VE MİLLET KIRAATHANESİ

Millet Kıraathanelerimizden birisini de Pursaklar'a yapıyoruz. İlçemizin ulaşım sorunlarına da çözümler getiriyoruz. Kuyubaşı-Esenboğa metro hattı ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu projeyi de Ankara ve Pursaklar'a kazandıracağız, bir müjdem de bu. Önümüzdeki dönemde de ilçemizi daha geniş projelerle geliştirmeye devam edeceğiz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN