İmamoğlu: Bazı kişilerin yanlışlarını deşifre edeceğiz

İmamoğlu: Bazı kişilerin yanlışlarını deşifre edeceğiz

YSK kararıyla mazbatası geri alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, son gelişmelere dair açıklamalarda bulundu. Haklarını hukuk yoluyla arayacaklarını belirten İmamoğlu, bu süreçte bazı kişilerin de yanlışlarını deşifre edeceklerini söyledi.

YSK kararıyla mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran'da yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimlerine dair kısa bir açıklama yaptı.

CHP Parti Meclisi'nin olağanüstü toplantısına değinen İmamoğlu, "Karar vericilerin yaptığı bu yanlışların asla burada kalmayacağını ve demokrasi yoluyla gereken cevapların verilmesi konusunda yol yürüyeceğimizi belirttim kendilerine" dedi. 

'YANLIŞLARINI DEŞİFRE EDECEĞİZ'

İmamoğlu, "Umarım süreci en sağlıklı şekilde toparlarız. Elbette hakkımızı hukuk yoluyla arayacağımız hususlar vardır" diyerek şöyle devam etti:

"Bu konuda çok üst seviyede sorguladığı şeyler var. Karar birliğimiz var, genel başkanımız da grup toplantısında açıklıyordur. Vatandaşımızın önünde, huzurunda bazı kişilerin yanlışlarını açıklayacağız. Bazı kişilerin yanlışlarını deşifre edeceğiz, onu da söyleyeyim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN