İmamoğlu'na destek veren ünlülere seviyesiz tepki

İmamoğlu'na destek veren ünlülere seviyesiz tepki

AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel, İmamoğlu'na destek veren sanatçılara yönelik, ''Sanatınız da adamlığınız da yalan! Seçim yenilemeye verilen tepki adeta 'emir komuta zinciri' gibi! Partiler kapatıldı sustular, kıyafetinden dolayı işten atılanlara sustular, PKK öldürürken sustular! Şimdi Ekrem için sıraya girdiler! Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!" ifadelerini kullandı. Seviye düşüren sözlere tepki yağdı.

AK Parti’nin Yüksek Seçim Kurulu temsilcisi Recep Özel, İstanbul seçimlerinin iptal edilmesine tepki gösteren ünlülere “Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın” diye tepki gösterdi.

Müzik, sinema ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim İstanbul seçimlerinin iptal edilmesinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun sloganı olan "Her şey çok güzel olacak" etiketiyle paylaşım yapmıştı.

19-05/09/recep-ozel-1557398899.jpg

Recep Özel Twitter hesabından paylaştığı mesajında “Sanatınız da adamlığınız da yalan! Seçim yenilemeye verilen tepki adeta "emir komuta zinciri" gibi! Partiler kapatıldı sustular, kıyafetinden dolayı işten atılanlara sustular, PKK öldürürken sustular! Şimdi Ekrem için sıraya girdiler! Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN