İstanbul'da sürpriz toplantı: Erdoğan AK Parti İl Başkanlığı'nda

İstanbul'da sürpriz toplantı: Erdoğan AK Parti İl Başkanlığı'nda

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gitti. Programında yer almayan ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan sürpriz bir toplantı yaptı. 

Toplantıya AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile İçişleri Bakanı Süleyma Soylu da katıldı.

19-04/20/ana-manset-1555766293.jpg

YILDIRIM İLE ÖZHASEKİ DE AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI'NDA

Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutundan ayrılarak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gitti. Erdoğan'dan önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ve İstanbul'un bazı ilçelerinin belediye başkanlarının AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına geldiği görüldü.

19-04/20/ana-manset-1555766314.jpg

Kısıklı'daki konutundan Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gelen Erdoğan'ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile partililer karşıladı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 2,5 saat sürdü.

19-04/20/ana-manset-1555766334.jpgCumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarını kurmaylarıyla masaya yatırdı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN