Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 'Türkiye İttifakı' çağrısına cevap

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 'Türkiye İttifakı' çağrısına cevap

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Türkiye İttifakı' çağrısı için "Erdoğan gerilimsiz Türkiye istiyor. Gerilimi yaratan kendisidir, sonlandıracak olan da kendisidir" dedi. İstanbul'daki seçim iptali talebi için de "Hukukun kırıntısı kaldıysa iptal edilmez. İptal edilecek bir durum yok" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye İttifakı' çıkışını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Türkiye milli konularda ittifak yapmak zorundadır" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, ittifakın önünü tıkayanların kendileri olmadığını söyledi. "İttifak arayışında olanlar yönetenlerdir. Erdoğan gerilimsiz Türkiye istiyor. Gerilimi yaratan kendisidir, sonlandıracak olan da kendisidir" diye konuştu.

"HUKUKUN KIRINTISI KALDIYSA İPTAL EDİLEMEZ"

Gazetelerin Ankara temsilcilerine gündemi değerlendiren CHP lideri, erken seçim ortamı görmediğini belirtti, "Erken seçim çağrısında bulunmuyorum" dedi.

CHP lideri İstanbul seçiminin iptal talebi için de "Hukukun kırıntısı kaldıysa iptal edilmez. İptal edilecek bir durum yok" diye konuştu. Belediye başkanlarına "Enkaz edebiyatı yapmayacaksınız" talimatı verdiğini de vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN