Muammer Aydın, DSP'deki görevlerinden istifa etti

Muammer Aydın, DSP'deki görevlerinden istifa etti

31 Mart'ta DSP'nin İstanbul adayı olan fakat 23 Haziran seçimlerinde yarıştan çekilen Muammer Aydın, DSP'deki genel başkan yardımcılığı ve başkanlar kurulu üyeliği görevlerini bıraktı.

31 Mart seçimlerinde DSP'den İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı olan 23 Haziran seçimlerinde ise adaylıktan çekilen Muammer Aydın, DSP'deki genel başkan yardımcılığı ve başkanlar kurulu üyeliğinden istifa etti.

İstifa haberini Twitter hesabından duyuran Aydın "DSP'deki Genel Başkan Yardımcılığı ve Başkanlar Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Siyaset ilke ve doğrultu tutarlılığı gerektirir. Saygılarımla"ifadelerini kullandı.

19-06/30/30.jpg

DSP'nin 31 Mart yerel seçimlerindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Muammer Aydın, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla iptal edilen ve 23 Haziran'da yenilenecek olan İBB Başkanlığı yarışından çekildiğini duyurmuştu. Twitter hesabından açıklama yapan Aydın "24.05.2019 Saat 09.54 itibariyle DSP İBB Başkan adaylığından çekilme dilekçemi İl Seçim Kurulu Başkanlığı'na sundum. Her şey güzel olacak" ifadesini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN