Niğde partilerin oy oranları İşte Niğde seçim sonuçları 2019

Niğde partilerin oy oranları İşte Niğde seçim sonuçları 2019

Niğde yerel seçimleri iç Anadolu bölgesinin oy dağılımına önemli oranda etki edecek. 31 Mart Niğde seçim sonuçları, partilerin oy dağılımı ve seçime dair son dakika gelişmeleri anlık olarak seçim 2019 sayfamızda. Niğde'de partiler kendi adayları ile yarışıyor. 2019 Niğde seçimlerinde AK Parti Emrah Özdemir, CHP Rasim Yılmaz, MHP Hakan Er, İYİ Parti Mümin İnan, SP ise Nihat Altıparmak ile sandığa gitti. İşte 31 Mart akşamı ilk Niğde sonuçları...

Türkiye son yılların en kritik seçimlerinden birisine gidiyor. Niğde 31 Mart seçim sonuçları, anlık verilerle partilerin oy dağılımı Karar.com'da. AK Parti Emrah Özdemir, CHP Rasim Yılmaz, MHP Hakan Er, İYİ Parti Mümin İnan, SP Nihat Altıparmak partileri adına oy toplayacak. 31 Mart yerel seçim sonuçları anlık olarak haberimizde. Karar.com 31 Mart akşamı tüm illeri olduğu gibi Niğde seçim sonucunu da canlı olarak sayfalarına yansıtacak. Niğde 'de AK Parti, MHP, CHP, İyi Parti yerel seçim sonuçları ve oy oranları ne? 31 Mart Niğde yerel seçim sonuçları an be an haberimizde.

31 MART NİĞDE SEÇİM SONUÇLARI: HANGİ PARTİ ÖNDE?

31 Mart'ta sandığa gidilecek olan yerel seçimlerde belediye başkan adayları seçilecek. Sandıklar açılmaya başladığı andan itibaren aşağıdaki bağlantıda Niğde AK Parti, MH, CHP, İYİ Parti oranlarını haberimziden takip edebilirsiniz. Niğde yerel seçim sonuçları anlık olarak ilçe ilçe Karar.com'da.

19-03/25/nigde-secim.jpg

Niğde anlık seçim sonucu dakika dakika güncellenen verilerle yukarıdaki linkten izleyebilir, ayrıca güncel son dakika haberlere ulaşabilirsiniz.

19-03/18/2-1552912824.png

24 Haziran seçimlerinde AK Parti Niğde'de oyların yüzde 43.8'ini aldı. MHP ve CHP ise yaklaşık olarak yüzde 20 oy oranı ile seçimden çıktı. Niğde 31 Mart seçim sonuçlarını yorumlamak gerekirse AK Parti'nin bir adım önde olduğunu söylemek mümkün.

AK PARTİ ADAYI EMRAH ÖZDEMİR KİMDİR?

Emrah Özdemir, 1980 yılında Niğde'de doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitiren Özdemir, vatani görevini İskenderun'da tamamladı.

2011'de AK Parti İl Başkan Yardımcısı olan Özdemir, 2013-2017 yılları arasında İl Başkanı olarak görev yaptı. İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığı, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Özdemir, aile şirketinin de yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor.

Özdemir, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Niğde Belediye Başkan adayı olmuştur. İyi derecede İngilizce bilen Özdemir, evli ve iki çocuk babası.

19-03/18/ak-parti.Jpeg

NİĞDE'DE MHP ADINA HAKAN ER YARIŞACAK

Niğde'de yerel seçimlere CHP Rasim Yılmaz ile giriyor. Peki Rasim Yılmaz kimdir, nerelidir? İşte detaylar...

1973 yılında Niğde’de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Niğde'de tamamlayan Er, lisenin ardından yabancı dil eğitimi almak için İngiltere’ye gitti. Ardından 1992 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde eğitimini tamamladı.

Hakan Er, 2012 – 2013 yılları arasında Niğde İl Başkanlığı görevini yürüttü. 7 Haziran 2015 seçimlerinde 25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı oldu. Ayrıca Merkez Yürütme Kurulu (MYK) asil üyesidir.

Hakan Er, 2019 Yerel Seçimlerinde MHP’den Niğde Büyükşehir Belediye Başkan adayı seçildi.

19-03/18/hakan-er.jpg
MHP'nin Niğde adayı Hakan Er, MHP lideri Devlet Bahçeli ile.

NİĞDE'DE SEÇİME GİRECEK KESİN ADAY LİSTESİ BELLİ OLDU

Niğde'de 2019 yerel seçimlerinde yarışacak siyasi partilerin kesin aday listeleri seçim kurullarınca ilan edildi.

Niğde'de 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine katılacak siyasi partilerin il ve ilçe seçim kurullarına sunduğu geçici aday listelerindeki incelemeler tamamlandı.

İtiraz sürecinin sona ermesinin ardından, bağımsız adaylar dahil kesin aday listeleri seçimkurullarınca ilan edildi.

Kesinleşen listelere göre, Niğde'de siyasi partilerin belediye başkan adayları şunlar:

Adalet ve Kalkınma Partisi

Niğde merkez: Emrah Özdemir

Ulukışla: Ali Uğurlu

Altunhisar: Abdullah Arıöz

Bor: Serkan Baran

Çiftlik: Serkan Güzel

Çamardı: Yavuz Soylu

Cumhuriyet Halk Partisi

Niğde merkez: Rasim Yılmaz

Ulukışla: Mustafa Ünal

Altunhisar: Abdi Mercan

Bor: Şenol Bengü

Çiftlik: Ramazan Taş

Çamardı: Osman Okcu

Milliyetçi Hareket Partisi

Niğde merkez: Hakan Er

Ulukışla: Ali Ünkesen

Altunhisar: Vedat Kirazcı

Bor: Mustafa Tecimer

Çiftlik: Fazlı Koç

Çamardı: Mehmet Alakuş

İYİ Parti

Niğde merkez: Mümin İnan

Altunhisar: Durmuş Acer

Bor: Rauf Ersin Daş

Çamardı: İbrahim Eroğlu

Saadet Partisi

Niğde merkez: Nihat Altıparmak

Ulukışla: Yusuf Bozdağ

Altunhisar: Cengiz Sevinç

Bor: Fatih Yetkin

Çiftlik: İbrahim Özsaraç

Çamardı: Rahim Emli

Türkiye Komünist Partisi

Niğde merkez: Ezgi Göçmen

Bor: Bayram Uluad

 Vatan Partisi

Niğde merkez: Hasan Akşen

Demokratik Sol parti

Niğde merkez: Yusuf Kukul

Bağımsız Türkiye Partisi

Niğde merkez: Vahit Belge

Ulukışla: Faruk Belge

Altunhisar: Himmet Göktaş

Bor: İbrahim Dağgeri

Çiftlik: Niyazi Özkan

Çamardı: Karanfil Şenol

Demokrat Parti:

Ulukışla: Sebat Tekeli

Bağımsız:

Niğde merkez: Figen Üzer

2019 Niğde seçimlerinde AK Parti Emrah Özdemir, CHP Rasim Yılmaz, MHP Hakan Er, İYİ Parti Mümin İnan, SP ise Nihat Altıparmak ile sandığa gitti. İşte 31 Mart akşamı ilk Niğde sonuçları...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN