Son dakika! DSP İstanbul adayı Muammer Aydın 23 Haziran seçimlerine katılmayacak

Son dakika! DSP İstanbul adayı Muammer Aydın 23 Haziran seçimlerine katılmayacak

DSP İstanbul adayı Muammer Aydın, 23 Haziran seçimlerine katılmayacak. Aydın, 31 Mart yerel seçimlerinde 30 bin 817 oy almıştı. Bugün toplanan DSP yönetimi ise 'Yeni aday mı çıkaralım yoksa Ekrem İmamoğlu'nu mu destekleyelim' sorusu için istişarelerini sürdürüyor.

Demokratik Sol Parti (DSP) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Muammer Aydın, adaylıktan istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın, "Bugün itibariyle DSP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığından istifa etmiş bulunmaktayım. Kamuoyuna duyurulur." ifadelerini kullandı.

19-05/12/10-1557661054.jpg

DSP YÖNETİMİ KARARSIZ

Öte yandan DSP Parti Meclisi bugün İstanbul seçimleri gündemiyle toplandı. Halen devam eden toplantıda Muammer Aydın'ın yerine aday çıkarılıp çıkarılmayacağı görüşülüyor.

Yeni bir aday göstermeyip Millet İttifakı'nın adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu'na destek verilmesi de seçeneklerden biri olarak görüşülüyor. Kesin kararın toplantıda verilmesi ve ardından bir açıklama yapılması bekleniyor.

Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde 30 bin 817 oy (Yüzde 0,36) almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN