Süleyman Soylu'ya memleketi Trabzon'da protesto

Süleyman Soylu'ya memleketi Trabzon'da protesto

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayramlaşmak için geldiği Trabzon'da protesto ile karşılandı. Havalimanına Ekrem İmamoğlu'nu karşılamak için gelen Trabzonlular Soylu'ya "Her şey çok güzel olacak" sloganları ile tepki gösterdi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile yakın saatlerde Trabzon'a giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, protestoyla karşılandı. 

İmamoğlu'nu karşılamak için havalımanına gelen CHP'liler Soylu'ya tepki gösterdi. Trabzonlular Soylu'yu "Her Şey Çok Güzel Olacak" sloganı ile protesto etti. 

Ayrıca, bir vatandaşın Soylu'ya "Akıllı ol Soylu" dedikten sonra Soylu'nun vatandaşa "Artistlik yapma" dediği görüldü. 

SOYLU'DAN İLK AÇIKLAMA 

Protesto ile ilgili açıklama yapan Soylu, şunları söyledi: 

Havalimanında indim. 20-25 kişi beni orada karşıladılar. Oradan buraya gelmek üzere hareket etmek üzereydik. CHP adayını bekleyen ekip orada bekliyor. Adım attığımda oradan bir söz geldi. 'Akıllı ol' Süleyman Soylu diye. Ben buraya Selahattin Demirtaş'ın kucağından gelmedim. Ben akıllıyım. Allah şahit size hiçbir yanlışımız olmadı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradaden hiçbir zaman geri adım atmadık. Üzüldüğümü söylemek istiyorum.

Hiçbir zaman Trabzon istismarcılığı yapmadım. Şunu ifade etmek istiyorum. Her türlü yaygarayı ortaya koymak isteyenlere müsade etmeyin. O provokasyona gelmem. Bunu kınıyorum. Bunu yanlış buluyorum. Ayıplıyorum. İstanbul'un gücü üzerinden benim ülkemi istikrarsızlaştırmak isteyenlere izin vermeyin.

Bizim arkamızda Tayyip Erdoğan var, millet var... Onun arkasında ezanıma, namazıma hakaret edenler var, onun arkasında Selahattin var, Kılıçdaroğlu var. 23 Haziran'ı Türkiye'nin bir ideolojik kavganın başlangıcı yapmak istemelerinden korkuyorum.

Sen git 'İstanbul'da çalış, Ankara'da otur' diyor. Ekrem İmamoğlu, sana sesleniyorum. 
Ben Gabar'a giderken, terör örgütleri beni hedef gösterirken ona karışmadın da şimdi mi karışıyorsun. Bugün ben istediğim her yere giderim. 23 Haziran'da canım çıkana kadar İstanbul'da çalışacağım.

İstanbul güçlü bir şehir ve önemli. İstanbul sadece bizim İstanbul'umuz değil. İstanbul Mekke'nin, Kerkük'ün, Bosna'nın, Kabil'indir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN