CHP açıkladı: Ünlü sanatçıdan Ekrem İmamoğlu'na 100 bin TL'lik bağış

CHP açıkladı: Ünlü sanatçıdan Ekrem İmamoğlu'na 100 bin TL'lik bağış

CHP İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Erol Bektaş, ünlü bir sanatçının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, için başlatılan kampanyaya 100 bin TL bağış yaptığını açıkladı.

CHP, 31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak YSK'nın iptal kararıyla mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu'na destek amacıyla bir bağış kampanyası başlattı.

Independent'ın haberine göre, CHP İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Erol Bektaş, çok ünlü bir sanatçının kampanyaya 100 bin TL bağışladığını açıkladı.

Yasalar gereği bir kişinin bir siyasi partiye 1 yıl içinde en fazla 54 bin 566 TL bağışlayabildiğini belirten Bektaş "Ünlü sanatçımıza 100 bin TL'yi iade ettik. 54 bin 566 lirayı tekrar yatırdı, geri kalanı ise annesi adına bağışladı" dedi.

Kampanyaya ilginin beklentilerinin çok daha üstünde olduğunu söyleyen Bektaş, "Bağış tutarından çok katılımcı sayısındaki yükseklik dikkat çekici" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN