Yıldırım'dan Bahçelievler'de pazar ziyareti

Yıldırım'dan Bahçelievler'de pazar ziyareti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Bahçelievler'de pazar ziyaretinde bulundu. Yıldırım, daha sonra katıldığı toplantıda ise öğretmenlere toplu ulaşımın ücretsiz olacağını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler'e gelen Binali Yıldırım Hürriyet Mahallesi'nde kurulan halk pazarını ziyaret etti. Pazarcılarla sohbet eden Yıldırım, alışverişe çıkan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Yıldırım, pazar ziyareti sırasında alışverişte yaptı. Yıldırım, bir tezgahtan domates satın aldı.

Yıldırım, daha sonra Bahçelievler'de Eğitim-Bir-Sen öğretmenler buluşmasına katıldı. 

Nurettin Topçu Kültür Merkezi'nde düzenlenen buluşmada konuşan Binali Yıldırım, "Oy kaydırmaları yaparak, şaibe ile yolsuzluklarla seçimi şaibeli hale getirdiler. Asıl mağdur oy veren herkes. Kimse mağdur hikayesi bize anlatmasın. Bu mağduriyeti bize yaşatanlara cevabımızı vermemiz lazım. Bunun günü ne zaman? 23 Haziran. Sizin sorumluluğunuz büyük sadece oy vermiyorsunuz, siz oy verenlerin de oylarının yerli yerine gitmesinden mesulsünüz. Bu sefer öyle bir iş yapalım ki sesleri solukları kesilsin." dedi. 

"ÖĞRETMENLERE TOPLU TAŞIMA BEDAVA OLACAK"

"Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize güzel müjdelerimiz var" diyen Yıldırım, "Bütün öğrenciler spor salonlarında ücretsiz yararlanacak. Bütün öğrenciler, şehir tiyatrolarından ve müzelerden ücretsiz yararlanacak. Gençlerin tamamına aylık 10 GB internet bedava olacak. Öğretmenlerimiz, ister kadrolu, ister sözleşmeli, ücretli bütün öğretmenlerimize toplu taşıma bedava olacak" diye konuştu.










Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN