14 yaşındaki çocuk ailesine kurşun yağdırdı: 3 ölü, 1 yaralı

14 yaşındaki çocuk ailesine kurşun yağdırdı: 3 ölü, 1 yaralı

Ordu Korgan'da ailesiyle tartışan 14 yaşındaki çocuk, kurşun yağmuruna tuttu. Olayda çocuğun annesi, anneannesi ve ağabeyi hayatını kaybederken ağır yaralı polis memuru baba ise hastanede tedavi altında.

Ordu Korgan'da 14 yaşındaki bir çocuk iddiaya göre fındık bahçesine gitmek üzerine çıkan tartışma sonucunda ailesine kurşun yağdırdı. Kan donduran olay, Tokat Niksar'da görevli olan polis memuru C.Y.'nin fındık hasat sezonu için ailesiyle birlikte memleketi Ordu'ya gelmesiyle başladı.

AİLESİNE KURŞUN YAĞDIRDI

İddiaya göre, bahçeye gitmek için hazırlanan aile ile ailenin 14 yaşındaki çocukları arasında fındık toplaması meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ismi henüz öğrenilemeyen 14 yaşındaki çocuk, emniyet mensubu olan babasının tabancasını alarak, babasına, ağabeyine, annesine ve anneannesi ne ateş etti.

AĞABEYİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Anne Rahime Y. ve anneanne Cennet G. olay yerinde hayatını kaybederken, baba C.Y. ile ağabey Murat Y. ise Korgan Devlet hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olan ağabey Murat Y. ve baba C.Y. daha sonra Fatsa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı ağabey, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan baba C.Y.'nin ise tedavisi sürüyor.

Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN