15 dakika arayla iki büyük acı! Abla-kardeş koronavirüse yenildi

15 dakika arayla iki büyük acı! Abla-kardeş koronavirüse yenildi

Samsun'da, aynı yerde çalışan ve koronavirüs testleri pozitif çıkan iki kardeş 15 dakika arayla yaşamlarını yitirdi. Abla-kardeş, gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.

Çarşamba Devlet Hastanesi’nde görevli laboratuvar teknikeri Elif Aydın Yamak ile aynı hastanenin kantininde çalışan ablası İlknur Ünal, 1,5 ay önce rahatsızlandı. Koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıkan kardeşler evde tedaviye alındı.

15 DAKİKA ARA İLE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Bir süre sonra durumları ağırlaşan Elif Aydın Yamak ile İlknur Ünal, Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavileri süren İlknur Ünal ve kardeşi Elif Aydın Yamak, dün 15 dakika arayla hayatlarını kaybetti.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Evli ve 4 çocuk annesi İlknur Ünal ile evli ve 1 çocuk annesi Elif Aydın Yamak, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla Sefalı Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN