17 yaşındaki genç, babasından kaçırdığı araçla kaza yaptı: 3 kişi yaralandı

17 yaşındaki genç, babasından kaçırdığı araçla kaza yaptı: 3 kişi yaralandı

Kocaeli'nde Mert Samed Ö. isminde 17 yaşındaki gencin babasından habersiz alarak kullandığı otomobil ile başka bir otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralanırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi, Örcün Köy Yolu Caddesi 3124'üncü Sokak'ta bir kaza meydana geldi. Mert Samed Ö. (17), babasından izinsiz aldığı otomobille arkadaşı Mehmet Ali S. ile birlikte gezmeye çıktı. Mert Samed Ö.'nün kontrolünü kaybettiği araç ile karşı yönden gelen Selim A.'nın kullandığı otomobil çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle Selim A.'nın otomobili, takla atıp ters döndü.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri, sevk edildi. Yaralanan Mehmet Ali S., Mert Samed Ö. ve Selim A., ambulanslarla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmazken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN