20 milyonluk araçla herkesin canını tehlikeye attı: Transit yolda driftli maganda

Bayram ziyaretlerinin devam ettiği yollarda bir sürücünün lüks aracıyla drrift atması tepki çekti. Konya'da trafiğin yoğun olduğu transit yolda araçların arasında lüks aracıyla drift atan trafik magandası vatandaşların cep telefonuyla görüntülendi. 9 bin 291 lira para cezası uygulanan sürücünün ehliyetine 2 ay süre ile el konulurken, araçta trafikten 2 ay süreyle men edildi.

Konya-İsparta kara yolunda lüks spor otomobiliyle drift atan sürücü A.Ç.'ye, 'plakayı monte edilmesi gereken yere takmamak ve drift atmak' suçlarından 9 bin 291 lira idari para cezası uygulandı, ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu, aracı da 2 ay trafikten men edildi.

ARACI VE EHLİYETİ 2 AY SÜREYLE MEN EDİLDİ

Konya- Isparta kara yolu Meram ilçesi Akyokuş mevkinde bir sürücü lüks spor otomobiliyle, trafikte drift attı. O ana ait görüntüler de çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilip, sosyal medyada paylaşıldı. Çalışma başlatan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sürücünün A.Ç. olduğunu saptadı. Sürücü A.Ç.'ye 'plakayı monte edilmesi gereken yere takmamak ve drift atmak' suçlarından 9 bin 291 lira idari para cezası uygulanırken, ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu, aracı da 2 ay trafikten men edildi.

O anlar ise böyle kaydedildi.