3 çoban köpeğini, köpeğine saldırdı diye öldürdü

3 çoban köpeğini, köpeğine saldırdı diye öldürdü

Trabzon'da bir kişi, köpeğine saldıran üç çoban köpeğini tabancayla vurarak öldürdü. İfadesi alınan zanlı savcılığa sevk edildi.

Trabzon'un Of ilçesine bağlı Cumapazarı mahallesinde, A.A.'ya ait çoban köpekleri arazide H.B isimli şahsın köpeğine saldırarak ölümüne neden oldu. İddiaya göre, olayı öğrenen H.B. isimli şahıs da köpeklerin bulunduğu yere gelerek 3 çoban köpeğini tabancayla vurarak öldürdü.

SAVCILIĞA SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. İfadesi alınan H.B isimli şahıs savcılığa sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Öte yandan olayla ilgili açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "İlçemizde yaşanan bu olay tüm vatandaşlarımız gibi bizi de derinden üzmüştür. Hayvanlara yapılan bu elim saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Bu olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Hayvanlar masum canlılardır. Dertlerini konuşarak anlatamazlar. Bunun için hayvanlara iyi davranmak her insanın görevidir. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN