3 gündür haber alınamıyordu: Bolu'daki kayıp şahıs ölü bulundu

3 gündür haber alınamıyordu: Bolu'daki kayıp şahıs ölü bulundu

Bolu’nun Gerede ilçesinde 3 gündür ailesinin haber alamadığı inşaat işçisi Metin Özalp (59), köy imamı tarafından derede ölü halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Hacılar köyünde yaşayan 59 yaşındaki inşaat işçisi Metin Özalp, 3 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Özalp'e kendi imkanlarıyla ulaşamayan ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine jandarma ekipleri Özalp'i bulmak için çalışma başlattı.

KÖY İMAMI BULDU

Arama çalışmalarının devam ettiği sırada Hacılar köyü imamı, namazdan döndüğü sırada köyün yakınından geçen Markuşlar deresinde cansız bir erkek cesedi gördü. İmamın ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, derede bulunan kişinin 3 gündür kayıp olan Metin Özalp olduğunu belirledi. Dereden çıkarılan Özalp'ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN