3 gündür haber alınamıyordu; genç kadının cansız bedeni battaniyeye sarılı halde bulundu

3 gündür haber alınamıyordu; genç kadının cansız bedeni battaniyeye sarılı halde bulundu

Ordu'da, 3 gündür kendisinden haber alınamayan Öznur T.'nin cansız bedeni evinde battaniyeye sarılı halde bulundu. Genç kadının şüpheli ölümü üzerine cep telefonu incelemeye alındı, bir erkek için arama çalışması başlatıldı.

Olay, Ünye ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi Arif Kaptan Sokak üzerinde bulunan 6 katlı bir binanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde yalnız yaşadığı öğrenilen Öznur T.’den ablası ve eniştesinin 3 gündür haber alamaması sonrası durum sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

CANSIZ BEDENİ EVİNDE BULUNDU

Olay yerine gelen ekipler kapıyı açmalarının ardından genç kadının battaniyeye sarılı cansız bedeniyle karşılaştı. Ekiplerin yaptığı ilk araştırmalar sonrası genç kadının cenazesi Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

CEP TELEFONU İNCELEMEYE ALINDI

Genç kadının ölümünün şüpheli görülmesi üzerine çevrede bulunan güvenlik kameraları ve cep telefonu emniyet güçleri tarafından incelemeye alındı. Emniyet, kimliği tespit edilen bir erkek şahsı arama çalışması başlattı. Evde yapılan incelemeler sonucunda en son eve bir kişinin girip çıktığı tespit edildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN