3 gündür kayıp olarak aranıyordu! Baraj gölünde cesedi bulundu

3 gündür kayıp olarak aranıyordu! Baraj gölünde cesedi bulundu

Denizli'de baraj gölünde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 3 gün önce kayıp ihbarı yapılan 29 yaşındaki İshak Eskicioğlu’na ait olduğu belirlendi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karakurt Mahallesi'nde meydana gelen olayda Vali Recep Yazıcıoğlu Baraj Göleti'nde balık tutan bir kişi, suyun üzerinde hareketsiz bir şekilde duran biri olduğunu görünce ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleriyle güvenlik güçleri sevk edildi.

Yapılan incelemede cansız bedenin, 3 gündür kayıp olarak aranan İshak Eskicioğlu’na (29) ait olduğunu belirlendi. Eskicioğlu’nun geçtiğimiz pazar günü Merkezefendi ilçesi Göveçlik Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediği ve en son Pamukkale ilçesi Ulus Caddesinde görüldüğü öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN