3 günlük bebeği poşete koyup yol kenarına attılar

3 günlük bebeği poşete koyup yol kenarına attılar

Bursa'da, yol kenarındaki poşetin içinde, 3 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek bulundu. Hastaneye kaldırılan bebek tedavi altına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Gedelek Mahallesi’nden Gürle istikametine giden yol üzerindeki bir tarlada meydana geldi. Bölgede çiftçilik yapan vatandaşlar, yakınlardan bir ses geldiğini fark etti.

POŞET İÇİNDE BEBEK BULDULAR

Kedi sesine benzettikleri sesin geldiği yöne doğru giden vatandaşlar, yol kenarında çalıların arasında 3 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek fark etti. Vatandaşlar durumu hemen sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri poşet içindeki bebeği alarak ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırdı. Bebeğin bulunduğu bölgede inceleme yapan Jandarma ekipleri bebeği bırakan kişi ya da kişilerin peşine düştü.

Jandarma ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN