89 yaşındaki yaşındaki Remzi Gür'ün elektrik çilesi: Ölmeden evvel elektriğimin bağlanmasını arz ediyorum

89 yaşındaki  yaşındaki Remzi Gür'ün elektrik çilesi: Ölmeden evvel elektriğimin bağlanmasını arz ediyorum

Eşinin vefatından sonra şehir hayatını terk eden 89 yaşındaki Remzi Gür, Çatalca’da ormanlık alanda bulunan babadan kalma arsasının üzerine yaptığı evde 1997 yılından beri elektriksiz yaşadığını belirterek ölmeden evvel evine elektrik bağlanmasını istediğini kaydetti. Gür, "Elektriksiz yaşamım zor oluyor. 25 seneden beri elektriksiz yaşıyorum. Ölmeden evvel elektriğimin bağlanmasını arz ediyorum" diye konuştu.

Eşini 1995 yılında kaybettikten sonra şehir hayatını terk ederek Belgrat köyüne yerleşen 89 yaşındaki Remzi Gür, 25 yıldır elektriksiz bir şekilde yaşamını sürdürüyor.

1995 yılında kaybettiği eşini Belgrat köyüne defneden Gür, eşinin vefatının ardından şehir hayatını da terk ederek köye yerleşti.

Gür, ormanlık alanda bulunan babadan kalma arsasının üzerine, kendi imkanları ile ev yaptı. Ancak evini yaptığı yer köyün dışında olduğu için evine elektrik bağlayamadı.

Tek başına ormanlık alanda yaptığı evde yaşayan 89 yaşındaki Remzi Gür, ölmeden evvel evine elektrik bağlanmasını istediğini belirterek "İstanbul’da çalışıyordum. Eşim vefat ettikten sonra buraya gelip defnettim. Burada arsam vardı, arsanın üzerine ev yaptım. 1997 yılında burada yaşamaya başladım ve o günden bu güne elektriksiz yaşıyorum. 89 yaşındayım elektriksiz yaşamak, yemek yapmak zor oluyor. Elektriksiz yaşamım zor oluyor. 25 seneden beri elektriksiz yaşıyorum. Ölmeden evvel elektriğimin bağlanmasını arz ediyorum” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN