ABB'de doğal afetlere karşı farkındalık konferansları başlıyor

ABB'de doğal afetlere karşı farkındalık konferansları başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, doğal afetlere karşı farkındalık yaratmak ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla konferanslar dizisini başlatıyor. “Afetlere Karşı Dirençli Ankara” temasıyla “Afet Farkındalık Konferansları Serisi”nin ilki 25 Aralık’ta Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, doğal afetlere karşı vatandaşları uyarmak, önlem almalarını sağlamak ve bilinçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla Başkent’te konferanslar dizisini başlatıyor.

TEMA: AFETLERE KARŞI DİRENÇLİ ANKARA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Afetlere Karşı Dirençli Ankara” temalı “Afet Farkındalık Konferansları Serisi” düzenleyerek tüm Başkentlileri doğal afetler konusunda daha da bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Prof. Dr. Gürol Seyitoğlu’nun “Türkiye’nin Diri Fay Hatları ve Ankara’nın Deprem Gerçeği” ile Prof. Dr. Murat Ercanoğlu’nun “Türkiye Geneli ve Ankara Özelinde Heyelanlara Bakış Açımız” konu başlıklarıyla konuşmacı olarak katkı sağlayacağı konferanslar serisinin ilki, 25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda halka açık olarak gerçekleştirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN