Ablasına kızınca aracıyla eczaneye daldı

Ablasına kızınca aracıyla eczaneye daldı

Bursa'da Erkan A. isimli şahıs, tartıştığı ablasından sinirini alamayınca hızla ayrıldığı eczaneye bir süre sonra beklenmedik bir şekilde geri döndü. Aracıyla ters şeritten gelerek eczaneye giren kardeş, çalışanlara ve müşterilere korku dolu anlar yaşattı.

Bursa'da Erkan A. isimli şahıs, tartıştığı ablasından sinirini alamayınca gösterdiği tepkiyle görenlere korku dolu anlar yaşattı.

Öğle saatlerinde ablasının çalıştığı eczaneye giden Erkan A. ve ablası arasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı gerginlik yaşandı. Eczaneden sinirle ayrılan kardeş 10 dakika sonra aracıyla ters şeritten gelerek eczaneye girdi. Olayın gerçekleşmesiyle korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan şüphelinin peşine düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN