Acil tıp çalışanları 'İki Bekar' adlı oyununda bir araya geldiler

Acil tıp çalışanları 'İki Bekar' adlı oyununda bir araya geldiler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Eskişehir’de görev yapan acil tıp çalışanlarını “İki Bekâr” adlı tiyatro oyunlarına davet ederek, 22 Aralık Dünya Paramedikler Günü’nü sağlık çalışanları ile birlikte kutladı.

Tüm dünyada Paramedikler Günü olarak kutlanan 22 Aralık’ta, Eskişehir’de görev yapan sağlık çalışanları, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Eskişehir İl Başkanlığı aracılığı ile Şehir Tiyatrolarının davetlisi olarak “İki Bekâr oyununda bir araya geldiler.

ABD’li komedi yazarı Sam Bobrick imzasını taşıyan ve Ekin Tunçay Turan’ın Türkçeye çevirdiği ‘İki Bekâr’ adlı oyunun yönetmenliğini Şehir Tiyatrosu sanatçısı Mete Ayhan gerçekleştirdi. Oyunda Şehir Tiyatrolarının değerli oyuncuları Burcu Tutkun Turan ve Mustafa Kılıkçı rol alıyorlar.
Oyunu büyük bir keyifle ile izleyen 112 çalışanları, acil tıp teknisyenleri ve henüz eğitimlerini sürdüren paramedik öğrencileri, oyun sonunda beğenilerini dile getirerek Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarına tebrik ve teşekkürlerini ilettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN