Adana'da akıllara durgunluk veren olay: Hem kapıyı söktü hem de elektriği kestirdi

Adana'da akıllara durgunluk veren olay: Hem kapıyı söktü hem de elektriği kestirdi

Adana’da bir ev sahibi, 3 ay kirasını geciktiren kiracısının çelik kapısını çalıp, evin elektriğini kestirdi. Yaklaşık 1 senedir oturduğu evde 2 çocuğuyla elektriksiz ve kapısız kalan Hacer Kondu yaşananlar hakkında "Kapıyı söktüğünü gördüm. Kapıyı vermeyeceğini ve bugün böyle kalmam gerektiğini, yarına kadar da evi boşaltmam gerektiğimi söyledi. Avukata para vermem gerekiyordu onu verdiğim için elimde para kalmadı ve kirayı ödeyemedim" dedi.

Adana'da eşinden boşanan Hacer Kondu (31), yaklaşık 1 sene önce 2 çocuğuyla birlikte merkez Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare Mahallesi’nde M.D. isimli şahsın evini aylık 1200 lira karşılığında kiraladı.

Ancak iddiaya göre, Kondu 3 aydır kirasını ödeyemedi. Ev sahibi M.D. kirayı ödeyemeyen genç kadından kirayı ödemesini ve evi boşaltmasını talep etti. Hacer Kondu ise, evden ayrılmasını isteyen ev sahibine, evden ayrılamayacağını söyledi.

Öğle saatlerinde eve gelen M.D., Hacer Kondu'nun oturduğu evin çelik kapısını söktürdü ve ana şalterden genç kadının evinin elektriğini kestirdi. Tüm bunlar yaşanırken banyoda olduğunu söyleyen genç kadın, banyodan çıkınca evinin kapısının olmadığını fark etti. Bu sırada eve gelen ev sahibi ise Kondu'ya ‘Evi boşaltıp gideceksin’ dedi.

abo.jpg

"2 çocuğumla birlikte böyle oturacağım"

Evde 2 çocuğuyla elektriksiz ve kapısız kalan genç kadın yaşananlar hakkında "Duştayken ev sahibim geldi. Biranda sesleri duyunca çıktım. Kapıyı söktüğünü gördüm. Kapıyı vermeyeceğini ve bugün böyle kalmam gerektiğini, yarına kadar da evi boşaltmam gerektiğimi söyledi. 3 aydır kirayı geciktirdiğim için böyle yaptı. Avukata para vermem gerekiyordu onu verdiğim için elimde para kalmadı ve kirayı ödeyemedim” açıklamasında bulundu.

Ev sahibinin daha önce de elektriğini kestiğini öne süren Kondu, “2 çocuğumla birlikte böyle oturacağım” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN