Adana'da polisi alarma geçiren ihbar! Elektrik direğine bağlı bulundu

Adana'da polisi alarma geçiren ihbar! Elektrik direğine bağlı bulundu

Adana'da bir kişinin elektrik direğine bağlanarak darp edildiği ihbarı polisi alarma geçirdi. Ekiplerin yaptığı araştırmada akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenen kişinin kendisini elektrik direğine bağladığı ve ailesinin söz konusu kişiyi çözmeye çalıştığı tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde, elektrik direğine bağlanan kişinin şüphelilerce darbedildiği ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İhbara konu sokağa ulaşan ekipler yaptıkları araştırmada bir kişiyi tarla içerisindeki elektrik direğine plastik iple bağlanmış halde buldu.

GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Ekiplerce yapılan araştırmada, akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenen ve Suriye uyruklu olduğu öğrenilen kişinin kendisini elektrik direğine bağladığı, ailesinin söz konusu kişiyi çözmeye çalıştığı tespit edildi.

Polis ekiplerince ip kesilerek bağlı olduğu elektrik direğinden kurtarılan kişi ile yakınları, işlemler tamamlanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN