Adana'da sağanak kabusu! 15 dakikada bu hale geldi

Adana'da sağanak kabusu! 15 dakikada bu hale geldi

Yaz aylarında kavurucu sıcaklarla mücadele eden Adana, aniden bastıran sağanak ile kabusu yaşadı. Sadece 15 dakika etkili olan sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, sürücüler ise zor anlar yaşadı.

Hava sıcaklığının yaklaşık 1 haftadır 40 derecenin üzerinde seyrettiği kentte, aniden bastıran yağmura dışarıda yakalananlar iş yerlerinin sundurmalarına sığındı.

15 dakika süren yağışta yollarda su birikintileri oluştu. Bu arada bir kişinin sıcak havanın ardından kendisini su biriken yola yüzüstü attığını görenler şaşkınlık yaşadı.

adanada-15-dakikalik-saganak-su-birikintisine-atladi-6316-dhaphoto5.jpg

'DÜNKÜ HAVAYA BAK, BİR DE ŞİMDİKİ HAVAYA'

Yağmura hazırlıksız yakalandığını belirten Mustafa Cambazoğlu (53), ‘’Dünkü havaya bak. Bir de şimdiki havaya bak. Islanmamak için buraya sığındık. Yazlık ayakkabım da hep ıslandı. Beklenmeyen bir durumdu sağlık olsun’’ dedi.

adanada-15-dakikalik-saganak-su-birikintisine-atladi-6316-dhaphoto7.jpg

Serkan Cambazoğlu (19) ise havanın 1 haftadır 45 derece olduğunu, yağmurla birlikte havanın güzelleşmesini umduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN