Adana'da şaşkınlık veren olay: Hesabına yanlışlıkla yatırılan 1 milyon TL'yi iade etti

Adana'da şaşkınlık veren olay: Hesabına yanlışlıkla yatırılan 1 milyon TL'yi iade etti

Adana'da asgari ücretle geçinen 42 yaşındaki Erdinç Kaya, cep telefonuna tanımadığı bir hesaptan 1 milyon lira para gelince yanlışlıkla atıldığını düşünmesi üzerine, parayı banka şubesine giderek iade etti.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşayan asgari ücretle şoförlük yapan 42 yaşındaki 1 çocuk babası Erdinç Kaya, cep telefonuna tanımadığı bir hesaptan 1 milyon lira havale yapıldığına dair bildirim alınca şaşkınlık yaşadı. Kaya, yanlışlıkla gönderildiğini düşündüğü parayı banka şubesine giderek, sahibine iade etti. "Allah korkusu olan insanlarız" diyen Kaya, Hak edilmeyen bir paraydı bu yüzden beni rahatsız etti." dedi.

BAŞTA MUTLU OLDUM SONRA RAHATSIZLIK DUYDUM

Bugüne kadar harama el uzatmadığını, çalışarak kazandığı parayı harcadığını belirten Erdinç Kaya, bildirimi görünce ilk başta ister istemez mutlu olduğunu, sonrasında ise rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Kaya, “Allah korkusu olan insanlarız. Hak edilmeyen bir paraydı bu yüzden beni rahatsız etti. Banka şubesine gittiğimde 'Banka bu hatayı yapmış olsaydı bloke koyabiliriz ama şahıstan şahsa olduğu için ilk etapta bloke koyamadık, geldiğiniz için teşekkür ederiz' dediler. Ancak paranın sahibi benimle irtibata girmedi. Zaten beklenti içerisine girerek gitmemiştim ama bir teşekkür bekledim onu da görmedim, canları sağ olsun” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN