Ağaç kesene fidan dikme cezası

Ağaç kesene fidan dikme cezası

Şanlıurfa'da ağaç kesen Bahri Gülalan'a belediyenin polise ihbar etmesiyle savcılık harekete geçti. Belediye ile ağaç kesen Gülalan, 10 fidan dikme cezasında uzlaştı. Gülalan, herkesten özür dilediğini ve yapmaması gerektiğini ifade etti.

Şanlıurfa'da ağaç kesen Bahri Gülalan için savcılık harekete geçti. Ağacın kesildiği ilçe belediyesi ile ağaç kesen Gülalan, 10 fidan dikme cezasında uzlaştı. Gülalan, herkesten özür dilediğini ve yapmaması gerektiğini ifade etti. Belediye ekiplerinin polise haber vermesi üzerine ortaya çıktı. Şanlıurfa‘nın Siverek ilçesinde bulunan bir parktaki ağacı kesen kişiye 10 fidan dikme cezası verildi.

Ağacı kesen Bahri Gülalan, ''Çok üzgünüm, yapmamam gerekiyordu. Belediye ile 10 ağaç dikme konusunda uzlaşmaya vardık. Ağaçları zevkle ve seve seve dikmeye razı oldum.'' ifadelerini kullandı.

‘HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM’

Bir süre önce Esmerçayı Mahallesi‘ndeki parkta kesilen ağacı fark eden belediye ekipleri, durumu polise haber verdi.

Mahalledeki güvenlik kameralarını inceleyen polis de, ağacı kesen kişinin Bahri Gülalan isimli bir kişi olduğunu tespit etti.

Siverek Başsavcılığı, uzlaştırmaya gönderilen dosyada, şüphelinin 10 fidan dikmesi konusunda karar kıldı. Gülalan, Şanlıurfa kara yolunun 10’ncu kilometresindeki Millet Bahçesi’ne 10 fidan dikti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bahri Gülalan, şu sözleri kaydetti:

''Çok üzgünüm, yapmamam gerekiyordu. Belediye ile 10 ağaç dikme konusunda uzlaşmaya vardık. Ağaçları zevkle ve seve seve dikmeye razı oldum. Herkesten özür diliyorum, bana bu fırsatı tanıyan Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak hanımefendiye de teşekkür ediyorum.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN