Ağzında sigara elinde testere dehşet saçtı

Eskişehir'de iki grup arasında nedeni bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavga anına ilişkin görüntülerde, şüphelilerden birinin ağzında sigara elinde testere ile geldiği ve ardından bir eğlence mekanından elinde silahla çıkıp ateş ettiği anlar yer aldı.

Eskişehir'de meydana gelen olayda iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Şüpheli A.G. belinden çıkardığı tabanca ile R.A. ve kardeşi Ş.A.'yı bacaklarından vurup yaraladı ve yanındaki arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

Yaralanan kardeşler ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kavgaya karıştığı tespit edilen A.G., K.B. ve İ.D. olduğunu tespit etti. Kısa sürede yakalanan 3 şüpheli ifadelerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

KAVGAYA, ELİNDE TESTEREYLE GELDİ

Barlar sokağında çıkan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şüphelilerin kavga ettiği bu sırada diğer gruptan olan şüphelilerden birinin elinde motorlu testere ile olay yerine geldiği, diğerinin ise bir eğlence mekanından çıkarken elindeki tabancayla ateş ettiği anlar yer aldı. Soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN