Ailesiyle kavga eden saldırgan, müdahale eden polisi bıçakladı

Ailesiyle kavga eden saldırgan, müdahale eden polisi bıçakladı

Hatay'da ailesiyle kavga eden 29 yaşındaki M.A., olaya müdahale eden polisi bıçakla yaralayarak kaçtı. Yaralanan polis memuru tedavi altına alındı.

Hatay İskenderun'da 29 yaşındaki M.A. ailesiyle bilinmeyen bir sebepten kavga etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. M.A., bu sırada kavgayı ayırmak isteyen polis memuru T.G.'yi bıçakla yüzünden yaralayarak, kaçtı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda birimden ekip, olay yerine yönlendirildi. Daha önce 'hırsızlık' ve 'yaralama' suçlarını işlediği belirlenen M.A., ekipler tarafından kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Yaralanan polis memuru T.G. ise sağlık görevlilerince ambulansla kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN